Call Center bevezetés

Probléma ( üzleti igény, szabályozói elvárás)

Az egyik szolgáltatói szektorban tevékenykedő ügyfelünknél törvényi előírás miatt be kellett vezetni azt, hogy az ügyfélszolgálati hívásokat után az ügyfél értékelni tudja az ügyintézőt, az ügyintézés hatékonyságát és szükségessé vállt a hívások rögzítése is.

Erre nem volt alkalmas az alközponti rendszere.

Az ügyfél ajánlatot kért az aktuális alközponti szolgáltatójától és más gyártóktól is ezekre a funkcionalitásokra.

Az ajánlatok beérkezése után szembesült azzal, hogy az erre a célra elkülönített budget-et jóval meghaladják a kapott ajánlatok. Ekkor keresett meg minket.

Megoldás

Mivel több alközpont rekonstrukciós projektben vettük részt az elmúlt évek során ezért jól ismerjük az egyes technológiák, szállítók megoldásait üzleti konstrukcióit így további felesleges köröktöl tudtuk megóvni a megbízónkat.

A meglévő elavult alközponti rendszer rekonstrukcióját mind technológiai mind pedig üzleti okokból elvetettük így kizáróla az IP technológiára fókuszáltunk.

Problémát jelelenett, hogy a több telephelyes cégnél sok olyan alközponti végpont volt, ahova nem volt kiépített LAN hálózat.

A részletes műszaki felmerés után egy funkcionaltásokban és kereskedelmi konstrukcióban pontosan definiált ajánlati felhívást készítettünk és ezt küldtük ki 6 szolgáltatónak, gyártónak.

Az ajánlatok között órási szórás volt a szűkítet  ( 3 szereplős) listán is többszörös volt az árkülönbség.

A legalacsonyabb árat adó szállító rendszerét egy működő referencia megtekintése után választottuk ki.

Eredmény

A megbízónk  határidőben meg tudott felelni a törvényi előírásoknak és tudta tartani az erre a célra előírányzott CAPEX és OPEX keretét is.

Kérdése, észrevétele van?

Küldjön üzenetet !

Email: jagadics.arpad@comfortis.hu

Tel: +36 30 986 8657