Rólunk

A Comfortis egy 2010-ben alakult gyártó és szolgáltató független telekommunikációs és informatikai beszerzési projekteket lebonyolító és azokat támogató üzleti tanácsadói csapat.

Az ICT szektorban értékesítési, üzemeltetési és managment területen eltöltött több évtizedes tapaszatalatunkat felhasználva azzal a céllal hoztuk létre, hogy ügyfeleinknek a működésükhöz szükséges optimális infokommunikációs szolgáltatások beazonosításában, kiválasztásában és legjobb áron történő beszerzésében nyújtson segítséget.

A műszaki, gazdasági, jogi kompetenciák  a sokéves szolgáltatói oldali tapasztalat, naprakész technológiai ismeretek segítenek abban, hogy komplexen ne csak egy-egy rész szempontot figyelembe véve tekintsünk a telekommunikációra, IT-re.

Az alakulásunk óta közreműködésünkkel lebonyolított közel 100 projektben  ügyfeleinknek  átlagosan 40%-os  számlában realizált megtakarítást sikerült elérni.

Mivel a telekommunikációs szerződések határozott idejűek ezért bizonyos időközönként megújításra, újratárgyalásra szorulnak és a technológiai fejlődés is folyamatos, ezért az ICT beszerzési folyamat egy olyan ismétlődő üzleti folyamat, amely tevékönységi körtől függettlenül minden vállalat intézmény életében jelen van.

Természetesen ezt a cégek, intézmények saját erőforrásból is megoldhatják  ehhez mindössze

  • a technológiák naprakész ismerete
  • a szabályzók naprakész ismerete
  • a piaci szereplők ismerete
  • versenyeztetési gyakorlat
  • elegendő idő ráfordítás

szükséges.

Az optimális infokommunikációs szolgáltatáskészlet és költségszint megkeresése összetett és időigényes folyamat a napi rutinok, üzemeltetési feladatok mellett nem biztos hogy erre belső erőforrást kell allokálni.

Ezért is lehet  időkímélő és célirányos megoldás a külső tanácsadó alkalmazása.

Az objektivitás elengedhetetlen a jó döntés meghozatalában, ezt a Comfortis szolgáltató függetlensége szavatolja.

Az objektivitás egyik példája a beszerzési eljárásban általunk gyakran alkalmazott  e-aukció amely hatékony és minden szereplő számára esély egyenlőséget biztosító módszer, tisztességes és átlátható versenyeztetési eszköz.

Nem értékesítünk hardvert, szoftvert, nem vagyunk viszonteladók, mert csak így érhető el az az objektivitás, amelyben a vevői szempontok érvényesülnek.

Miért érdemes a Comfortist megbízni?

Mert az eddigi referenciáink alapján ügyfeleink:

  • nagyobb megtakarítást értek el mint akkor, amikor önállóan,szakértő bevonása nélkül végezték a beszerzést
  • időt takarítottak meg, amelyet az alaptevékenységükre fordíthattak
  • biztonságot jelent számunkra a szakértői háttér bármilyen ( nemcsak beszerzési) folyamatban a szolgáltatókkal, gyártókkal történő egyeztetésnél

Üzleti modell

A Comfortis alap üzleti modellje szerint nem tanácsadói díjért, hanem sikerdíjért dolgozik, ami azt jelenti, hogy sem az auditért sem – a javaslataink elfogadása esetén -  a lebonyolításért nem kér díjazást, csak a számszerűsíthető költségcsökkentésből részesülünk

A megbízásunk tehát sem üzleti kockázatot sem pedig feleslegesen kifizetett tanácsadói díjat nem jelent.

Fejlesztés / átalakítás esetén általában a sikeres befejezéshez kötött sikerdíjért dolgozunk.

ta

Teravágimov Attila, IT szakértő | View Árpád Jagadics's profile on LinkedIn

jagadics_arpad_portrek 37

Jagadics Árpád, CEO | View Árpád Jagadics's profile on LinkedIn